Vis filtre

Active filters

Viser alle 42 resultater

Viser alle 42 resultater

Et univers af de bedste produkter

Jeg ønsker med min klinik og webshop at skabe et univers med de bedste produkter, make-up og kosttilskud jeg har fundet på min vej. Produkter som er lækre, giver resultater og som er fornøjelse at købe.

Hudpleje

Ingen tvivl om at hudpleje fylder meget i klinikken. Største delen af behandlinger er ansigtsbehandlinger og der bliver brugt meget tid på at give den rette vejledning. Klinikken har flere serier, fordi der er flere behov, vores økonomi er forskellige og vores ønske til hvad vores hudpleje kan er meget individuelt. Her skal der være plads til alle, og alle skal have en god oplevelse.

Make-up

Ingen hudpleje uden en fantastisk make-up serie. Derfor var Delilah det oplagt mærke at få i klinikken, da den med sit udvalg af lækre kvalitets børster, forskellige foundations og smukke nuancer giver det smukkeste og mest naturlige resultat.

Vidste du at alle brude make-upper har Delilah make-up på?

Kosttilskud

Man skal pleje sig selv indefra og udefra MEN man skal se sig om i junglen af kosttilskud, derfor er der på webshoppen kun et lille udvalg. Der er kosttilskud der virker og som giver mening at supplere med hvis man ønsker at gøre noget ekstra ud over en sund livsstil og god hudpleje så som Kollagenpulver, C vitamin og A vitamin.