Kontakt: SMS eller ring på tlf.: +45 20 98 95 89

Hos Isabelle Philipp, kan du forvente en høj service og behandlinger af høj kvalitet

Da jeg åbnede var det med en drøm om at åbne et sted hvor ALLE føler sig velkommen, uanset økonomi, alder, udseende eller hvilken bil de kommer kørende i. Velvære handler om at give en følelse af ro, nærvær og selvforkælelse.

+45 20 98 95 89
kontakt@isabellephilipp.dk

Uddannet kosmetolog i 2010

Mit navn er Lise Isabelle Philipp. Jeg er uddannet kosmetolog og handelsøkonom og har med denne baggrund arbejdet inden for branchen siden 2010.

Min drøm om at starte selvstændig blev til virkelighed i 2017, og jeg har GLÆDET mig til at kunne starte min klinik, hvor jeg kan dele ud af mine erfaringer, give dig en masse tips og tilbyde en masse skønne behandlinger.

Jeg er opvokset på en bondegård i Midtjylland med køer, geder og heste – hvilket er meget langt fra Beautyverdenen! Interessen for skønhed og velvære startede da jeg begyndte på handelsskolen og har siden hen udviklet sig med hastige skridt.

I 2010 blev jeg uddannet kosmetolog, og fik med det samme job som klinikansvarlig. Et utrolig spændende job, som har givet mig den bedste start som behandler. Dog tror jeg på at som kosmetolog er det også vigtigt at have forstand på at drive forretning, derfor blev jeg i 2015 uddannet Handelsøkonom. Med disse to uddannelser i min bagage fik jeg job som brandmanager for Nimue. Et fantastisk lærerrigt job, i en spændende og innovativ virksomhed. Undervejs ændrede jeg kurs, og kan derfor også skrive konsulent og underviser på mit CV.

Udover min klinik underviser jeg for Nimue, hvor jeg er uddannet i Syd Afrika. Jeg underviser ud over Nimue i Mineralogie som er en mineralsk make-up serie, og spray tan fra California Tan. Jeg er ansvarlig for træningen af alle klinikkerne i Jylland og på Fyn. Med den ballast og erfaring får du som kunde altid den nyeste viden og de bedste råd med på vejen.